loading

خواص شگفت انگیز زالو درمانی برای قلب

خواص شگفت انگیز زالو درمانی برای قلب

خواص شگفت انگیز زالو درمانی برای قلب

اگر به دنبال راهی جایگزین برای جراهی قلب هستید اگر میخواهید از خطر جراحی و عوارض بعد عمل جلوگیری کنید و هزینه های زیادی پرداخت نکنید پیشنهاد میدهیم این مقاله را تا آخر مطاله بفرمایید.برای اطلاع از تمامی خواص زالو درمانی میتوانید به مقاله خواص زالو درمانی کدامند؟ مراجعه بفرمایید

زالو درمانی چیست؟

به استفاده از زالو در درمان بیماری هایی مثل لکه‌ها و نقطه‌های سیاه، دمل‌های صورت، بهبود علائم سرطان، بیماری‌های مرتبط با گردش خون مانند گرفتگی و یا لختگی خون گفته میشود. امروزه، از این روش، به عنوان یک ابزار جراحی در پیوندها، به دلیل خاصیت زد انعقادی که دارد استفاده می‌شود. درسال 2004 سازمان غذا و داروی آمریکا استفاده از زالو را برای مقاصد پزشکی، قانونی اعلام کرد.البته  این مجوز فقط برای فروش و استفاده از زالو مختص جراحی های میکروسکوپی و جراحی پلاستیک بود. زالو درمانی یکی از روش‌های مرسوم در طب سنتی ایران می باشد و در ایران استفاده از آن قدمت تاریخی دارد.

رفع کامل انسداد عروق قلب بدون نیاز به جراحی با زالو درمانی

زالو به دلیل داشتن آنزیم آلاستاز که باعث حل شدن لخته های خون درون رگ ها و مانع از گرفتگی آن ها می شود و نیز داشتن هورمون هیستامین که باعث گشاد شدن رگ ها و عروق بدن شده و رسوبات را از سطح بدن پاک می نماید و همینطور داشتن هورمون هیرودین در بزاق که باعث رقیق و روان شدن خون می شود. مجموع این ها عامل درمان و پیشگیری بیماری های قلبی ، عروقی و نارسایی قلبی می باشد. زالوی مناسب در زالو درمانی قلب از خانواده هیرودو است. در بزاق این زالو ها بیش از 100 آنزیم مفید وجو دارد.برای آگاهی آنزیم های موجود در بزاق زالو می توانید که مقاله آنزیم های موجود در بزاق زالو مراجعه بفرمایید.

محل های انداختن زالو در زالو درمانی

طریقه زالو انداختن روی قلب

برای درمان بیماری های قلبی وعروقی از زالو استفاده میشود، که مانع از فنر گذاشتن در  قلب، بروز عوارض بعد عمل و صرف هزینه های بالای جراحی میشود.در این روش زالو درمانی، زالو را زیر قفسه سینه در محل  قلب قرار می دهند.جهت مطالعه بیشتر میتوانید به مقاله چگونه زالو بیندازیم؟ مراجعه نمایید.

محل های انداختن زالو در زالو درمانی

انداختن زالو در نقاط مختلفی از بدن  مانند پشت گوش ، زیر قفسه سینه سمت چپ ، پا و دست انجام میشود.محل انداختن زالو برای درمان هر بیماری متفاوت است. براساس محل انداختن زالو سیستم ایمنی بدن به میزان زیادی تقویت می شود.لازم به ذکر است زالو درمانی یک تخصص است که باید توسط متخصص طب سنتی انجام و با مشورت با متخصص، این روش درمانی انتخاب شود.

 

چه کسانی نباید زالو درمانی کنند؟

بیماران هموفیلی یا بیماری هایی که مشکل انعقادی و استعداد خونریزی طولانی مدت دارند. افرادی که کم خونی های شدید یا لاغری و ضعف مفرط دارند، یا کسانی که دوره طولانی بیماری های سخت را گذرانده اند.اشخاصی که دارو های ضد انعقادی خون استفاده میکنن با تجربه برای ما ثابت شده که تنها مصرف وارفارین با زالو اندازی تداخل دارد که برای رفع مشکل می توان 3 الی 4 روز قبل از زالواندازی، مصرف آن را قطع و در صورت لزوم، 2 الی 3 روز بعد از آن، مصرف دارو را از سر گرفت. افرادی که سابقه بوجود آمدن اسکارهای شدید و کلویید (گوشت اضافه) در محل زخم های خود دارند. کسانی که سابقه آلرژی های شدید دارند. افرادی که در زالو اندازی های قبلی حساسیت شدید به بزاق زالو نشان داده اند. کسانی که خونریزی فعال گوارشی یا سابقه خونریزی های شدیدی از این دست را دارند. افراد دچار ضعف سیستم ایمنی(مثل ایدز و …) یا کسانی که مدت زیادی است از داروهای کورتونی استفاده می کنند. افرادی که به نفخ معده، یبوست و امثال آن دچار هستند درمان‌های حجامت و زالو درمانی برای آنها ممنوع است و ضعف معده آنها را تشدید می‌کند.

 

زالو درمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.